Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

De incredere din 1994

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Telemetru cu laser 100m, Disto D2 - Leica-837031

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8749 lei Lei
Brand
Leica
Out Of stock
Descriere
Telemetru cu laser 100m, Disto D2 - Leica

Descriere: Cea mai noua versiune a noastra asupra clasicului Leica DISTO D2. Leica DISTO D2 este un telemetru laser cu 7 moduri de masurare. Un LDM complet dotat, conceput pentru scopuri multiple, D2 este usor de operat si se bazeaza pe D1 cu mai multe functii, o precizie mai mare la 1,5 mm si o raza mai mare la 100 m.
De valoare. Caracteristici si functionalitati excelente. D2 ofera mai multe moduri de masurare care sunt utile pentru mai multe tipuri diferite de proiecte: distanta, min / max, permanent, miza, adaugare / scadere, zona si volum si include functii de pictor si Pitagora. Un capat inteligent va permite sa masurati cu precizie din colturile exterioare sau interioare, inclusiv masuratori diagonale. D2 calculeaza suprafata si volumul si isi aminteste ultimele 10 masuratori efectuate. Si un ecran LCD retroiluminat il face usor de citit in timp ce lucrati.
Distante lungi Cu ajutorul tehnologiei inovatoare X-Range Power, acest dispozitiv mic poate masura distante mari de pana la 100 m. In plus, aceasta tehnologie asigura performante optime de masurare, adica masuratori rapide si fiabile.
Bluetooth Smart Cea mai recenta aplicatie Leica DISTO Sketch este legatura ideala intre Leica DISTO ? D2 si smartphone sau tableta. Cu ea puteti pregati machete si desene, si sa le dimensionati cu precizie.

Date tehnice: Domeniu de masurare: 0.05 - 100 m
Precizia de masurare: 1.5 mm
Unitate de masurare m, ft, in
Clasa laser: 2 Dioda laser: 635 nm
punct laser la distantele:  6 /30 /60 mm
10 / 50 / 100m

Masurare continua: Da
Operatii (adunari, scaderi): Da
Calcul arii si volume: Da
Masurarea dist minime / maxime: Da
Masurarea indirecta a distantelor (fct. Pitagora): Da
Bluetooth: Smart Bluetooth v4.0.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura