Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

De incredere din 1994

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suporti placi 20buc pentru BM180 - Raimondi-394CC01A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29999 lei Lei
Brand
Raimondi
Out Of stock
Descriere
Kit 20 suporti cilindrici pt. BM180 - Raimondi

Kit de 20 de suporti cilindrici pt. placi ceramice mari.

Pentru a efectua cu usurinta taieturi cu polizor unghiular (chiar in forma de l si/ sau gauri patrate) pe placi de pana la 160x320 cm in orice directie.

Un kit consta din 20 de suporti din polipropilena (h56 mm -  60 mm) care, odata introduse de-a lungul profilelor de aluminiu, sustine placa si creeaza un decalaj intre aceasta si masa de lucru.

Acest lucru permite executarea taieturilor cu polizorul unghiular in orice directie, fara a deteriora masa de lucru.

Posibilitatea pozitionarii libere a cilindrilor in orice punct al mesei de lucru permite alegerea pozitiei suportilor in functie de dimensiunea placii si de tipul de taiere care trebuie facut. Chiar si in cele mai dificile situatii si pentru cele mai complexe taieturi.

Introducerea si fixarea este extrem de usoara si rapida: trebuie doar sa introduceti surubul de sub fiecare cilindru in fanta dedicata a fiecarui profil de aluminiu (din masa de lucru) si glisati suportii in pozitia dorita.

Rotiti usor suportii pentru a-i fixa.
Designul si polimerul de calitate superioara cu care sunt construite fac ca suportii sa fie extrem de rezistenti.
Sunt concepute pentru a sprijini placile de orice greutate si pentru a dura potential pentru totdeauna.
Suporturile sunt compatibile atat cu BM180MkII, cat si cu BM180PLUS, precum si cu versiunile anterioare, daca sunt echipate cu profile de aluminiu cu caneluri superioare.
Suporturile nu impiedica utilizarea gamei largi de accesorii pentru mesele de lucru BM180 si nici utilizarea POWER-RAIZOR atat in combinatie cu kitul de taiat cu apa (Art.433PWWA) cat si/sau pentru eliminarea prafului dispozitiv pentru taiere uscata (Art.433PWZPA).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura